Llibres per a l'IPhone

centro02

Javier Celaya, de Dosdoce.com i amb qui vaig tenir ocasió de parlar durant l'Esmorzar del COBDC a Tarragona l'octubre passat, em passa un interessant enllaç: es tracta de librosparaiphone.com, una iniciativa impulsada per les editorials Alienta, Deusto i Gestión 2000. En aquesta web es poden comprar fins a 20 títols en castellà d'aquestes editorials a la botiga iTunes, a partir de 7,99€, per a descarregar-te'ls a l'iPhone o a l'iPoud Touch.

Un dels aspectes que cal destacar d'aquest projecte és la seva voluntat de fer de la lectura en pantalla quelcom de tan agradable com ho és en paper. Per això, han desenvolupat les següents possibilitats, que s'inclouen en tots els títols disponibles:

 • Modificar la mida del cos de la lletra.

 • Es poden seleccionar fins a 12 estils de lletres.

 • Es pot canviar el color de la lletra i també el color de fons de la pantalla.

 • Es pot marcar la pàgina, igual que es faria amb un punt de llibre.


Una petita iniciativa, però sens dubte significativa i interessant. Petites passes que ens avancen cap a un dels escenaris futurs de la lectura. Coneixeu alguna iniciativa semblant de llibres per a l'iPhone, però en català? I si teniu iPhone, heu pogut tastar el funcionament d'aquests 20 títols?

Ho compartiu aquí?

FONT:

1 comentaris:

 1. Molt bo! Jo normalment utilitzo l'aplicació gratuita Wattpad. Hi ha força llibres amb castellà.
  Una altra aplicació que també diuen que es molt bona es Stanza. L'he probat i sí que està força bé, però no hi ha tants llibres traduits a la nostra llengua...

  És ben veritat que la pantalla de l'iPhone no és del tamany més adequat per llegir llibres, però el fet que pugues augmentar el tamany de la lletra, y canviar el color i el tipus de font ajuda!

  Avan avan

  ResponElimina