Blogs en dispositius mòbils

La Natalia Arroyo (twitter) publicava el passat 30 de juliol a ThinkEPI una petita nota en què feia un repàs a les diferents eines disponibles en el mercat actualment, tant per a llegir com per a gestionar blogs des de dispositius mòbils. I entre els enllaços que va incloure en l'article, va citar aquest blog, per l'ús que fem del plugin MobilePress, que permet detectar automàticament des d'on naveguen els nostres lectors, i presentar-los el blog ja adaptat al seu dispositiu... Tot de forma automàtica i transparent per a l'usuari. A banda d'aquest blog, també l'he instal·lat fa pocs dies a la meua plana web professional.

Aquest és el fragment on apareixem:
- MobilePress es un plugin gratuito desarrollado por la empresa TinyImpact que permite configurar cuándo queremos que se active automáticamente la versión móvil y para qué dispositivos o navegadores (iPhone, OperaMini, Windows Mobile, etc.), modificar las plantillas que incluye (como cualquier otra hoja de estilo) y crear otras nuevas, además de previsualizar el resultado final. Dos blogs que ya lo emplean son Catorze.com y [bauen].

Des d'aquí, només em queda donar les gràcies a la Natalia per la seua cita, i felicitar-la per l'article!

FONTS:

3 comentaris:

  1. Gràcies a tu, no és fàcil trobar bons exemples en l'àmbit bibliotecari! (no sé si Google lo ha traducido bien...).

    ResponElimina
  2. Lo ha traducido muy bien :-) Google es un alumno aventajado

    ResponElimina
  3. [...] de la Junta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. La Natalia Arroyo parlava d’aquest blog en una nota seva publicada a ThinkEPI, i parlàvem sobre la força del col·lectiu de bibliotecaris [...]

    ResponElimina