La crisi fa augmentar l'ús de les biblioteques

O com a mínim, això ha passat a la Biblioteca Pública de Tarragona l'últim any, i així ho expressa un article a dues pàgines aparegut al Diari de Tarragona el passat 1 de març. En concret, l'article comenta que el préstec d'àudiovisuals és el que més ha crescut. Segons les dades estadístiques de la biblioteca, el 2008 l'equipament va rebre un total de 495.295 visites (un 6,3% més que l'any passat, i un 30,3% més en els últims 7 anys). El mateix any, es van fer 344.366 préstecs, que representa també un 6,3% respecte el 2007.

En el mateix article també es parla sobre un vell anhel de la Biblioteca: un nou espai, ja que les mancances més que evidents del centre actual, situat entre els carrers Fortuny i Gasòmetre de la capital tarragonina, fan el trasllat una qüestió d'urgència i de supervivència. Segons sembla, la Biblioteca podria situar-se a l'antiga Tabacalera, que acolliria a més altres equipaments culturals.

FONTS:

  • De la imatge [Consulta: 5 d'abril de 2009]

  • Norián Muñoz. "Bibliotecas transformadas en videoclub por culpa de la crisis". En: Diari de Tarragona (1 de març de 2009), p. 2-3

7 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada