Esmorzars professionals

El dijous dia 28 de juny de 2007, d'11 a 13h tindrà lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, un esmorzar professional a càrrec del COBDC:
El Col·legi et convida a un esmorzar professional en el que parlarem de 50 idees provocadores per a la teva biblioteca: et presentarem accions, senzilles però reals, que es poden dur a terme des de les biblioteques amb l'objectiu d'arribar a públics inèdits, per fidelitzar els actuals i, en tot cas, per reforçar el protagonisme d'aquests equipaments i aconseguir la presència mediàtica que es mereixen. No hi faltis!

Aquests esmorzars, que tindran lloc fora de Barcelona, es faran també a Tarragona, Lleida, Girona i Pineda de Mar. Personalment trobo que és una iniciativa excel·lent per part del nostre Col·legi: en primer lloc, per potenciar la descentralització d'actes fora de Barcelona (fa temps vam intentar fer un curs a Tortosa, però no va reeixir... esperem que ara tingui èxit); i en segon lloc, per la innovació que suposa l'acte. Un esmorzar, un acte informal i segur que molt amè per parlar de biblioteques i de la nostra professió envoltats de croissants, cafés amb llet,...; i també per la durada de l'acte, 2 horetes de no res, que afavoreix poder demanar permís a la feina i escapar-se una estoneta a formar-te. Penso que tot plegat afavoreix la possible participació. Espero que serà  un èxit, i que es torni a repetir. Jo ja he confirmat l'assistència, i per ara sé que la Begonya també hi anirà.

Segur que ens tornarem a trobar tota la família bibliotecària ebrenca...

2 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada