Publicacions del Grup de Treball de les Terres de l’Ebre

Des del Grup de Treball de les Terres de l'Ebre, del COBDC, i del qual en sóc coordinador, hem iniciat la publicació de documents i treballs en l'àmbit de la biblioteconomia i la documentació en la zona geogràfica de les Terres de l'Ebre, que és la pròpia del nostre Grup.

Per ara disposem només de 2 publicacions, que podreu trobar a l'apartat de Publicacions:


Ambdues publicacions es troben penjades a E-Lis, en accés obert i sense cap mena de restriccions.

Des del Grup volem anar ampliant aquestes publicacions, amb algunes idees i projectes que tenim pendents a l'agenda, i que amb esforç i il·lusió anirem publicant i difonent. La idea que perseguim és crear una petita col·lecció temàtica, que serveixi de referència i de consulta sobre el nostre àmbit de treball a les Terres de l'Ebre.

Bé, potser aquest post pot semblar "autobombo" d'un projecte col·lectiu i que coordino, com és el Grup. Segurament, si... però vaja, ho enfoco més com una oportunitat de visibilitat. A més, crec que humilment, tampoc faig mal a ningú, no? De totes formes, acceptaré les possibles crítiques.

ACTUALITZACIÓ:

(28.08.2006): Del pre-print sobre la informació urbanística als webs municipals de les Terres de l'Ebre se n'ha fet ressò el diari El Punt en la seva edició del 28 d'agost de 2006:

El mateix periodista també recull l'article en el seu bloc personal de La Marfanta: El 69% dels webs municipals de l'Ebre no inclouen cap informació urbanística [Consulta: 28/08/2006]

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada